Ny attraktion,Mellan östern och Konstgräs

SOMMARLOV
Bara en vecka kvar innan kommunala sammanträden tar paus. Skönt känns det i alla fall även om Umeå centrum där Kungsgatan blir byggarbetsplats i 2 år kanske inte är så attraktiv som man skulle vilja. Men det kommer att bli bra bara nedskräpningen upphör runt centrum och i parker

NYTT BESÖKSMÅL
Idag ska jag faktiskt träffa en turistföretagare som vill utveckla verksamhet även här i Umeå. Företaget har en del besökspunkter sedan tidigare dock inte i Umeå. Vid telefonsammanträdet hördes konceptet mycket intressant och jag hoppas att det kan bli av. Jag kan dock inte säga mer idag då det har att göra med företagets relationer med andra

MELLANÖSTERN
I Palestina tar man långsamt död på varandra. Jag har besökt området för länge sedan och kände då att finns det några möjligheter till fred. Jag är tveksam, utifrån ser det i alla fall ut som om de ledare som finns inte har annat mål än krig mot andra eller med varandra. Fostran från barnsben om strid och krig som metod kanske är en orsak förutom avsaknaden av demokratisk fostran.

KONSTGRÄS
Tittar man på TV och älskar fotboll tycker jag många kommuner och klubbar kan komma till Umeå och göra studiebesök så ska vi visa upp de fördelar som konstgräs har gentemot de leråkrar som de flesta gräsplaner är stora delar av året . Välkomna till Umeå och ni vet väl att konstgräs ökar nyttjandegraden flera gånger om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.