Metall och utbildning för förtroendevalda, alliansens dövhet och kullerbytta

* Har Metall ingen utbildning för sina förtroendevalda
Lite trött efter en lång måndag, men lite tankar finns ändå. Jag tror Metall facket är utan utbildning då man har före detta klubbstyrelsemedlemmar som tycker att är man politiker och sitter i styrelser så ska man inte ha tjänstepension. Deras medlem, gruppledare i miljöpartiet Alireza Mosahafi som suttit i styrelsen för metall i GE Healtcare och deras tidigare namn på företagen röstade emot detta förslag på fullmäktige. Jag tycker det är hemskt för att inte säga skandalöst att miljöpartiet beter sig så. Partiet måste ju centralt fråga sig om man ska samarbeta med sådana mörka krafter som inte vill ha tjänstepensioner. En gruppledare med den inställningen som diskriminerar på sånt sätt vill inte jag ha att göra med. Nina Björby och Tomas Nilen vad gör ni åt sekterna i ert parti?

* Döva alliansen
Ja man är helt döv. I fritidsnämnden har dom som är experter på idrott gjort bedömningen att konstgräs på Tegssidan skulle skjutas framåt. Det vet jag då Lennart Johansson bekräftat detta. Britt-Marie Lövgren, fp, blev ledsen för detta och skyllde på att vi svek vallöften. Nu är det så att det är fotbollen som inte ville ha konstgräs och att det kunde skjutas på framtiden.

* Alliansens kullerbytta
På måndagens fullmäktige krävde man stora rationaliseringar i sitt budgetförslag inom administrationen. När det kommer ett sånt förslag dagen efteråt vill man inte kännas vid några rationaliseringar inom färdtjänsten. Alliansens minne varade knappt ett dygn. Dom känns igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.