Folkpartiet sticker kniven i ryggen på sin ledamot i bostaden

Farrokh Farrokhi (fp), vice ordförande i Bostaden och vår ordförande Bernt Andersson har haft exakt samma inställning när det gäller det som skett i bolaget, möjligen har han varit ännu mer missnöjd än Bernt. Däremot fick han inte med sig kollegorna i alliansen. Nu sticker folkpartiet kniven i ryggen på sin ledamot när han hamnat på samma linje som oss och kräver att han och andra ska bort ur styrelsen. Hon säger att styrelseledamöterna saknar kompetens då hon vill att det är kompetens som ska råda i framtiden. Alltså är hennes ledamot utan kompetens. Hon vill gå längre än kommunallagen och kunna välja de som inte är valbara, dvs. bor utanför kommunen. Det finns dom som tror konflikten med vd beror på att hon är kvinna vilket kan dementeras. Folkpartiets agerande kan bero på att han är invandrare eller valde att värna bolaget i stället för att följa partipiskan. Vi litar på våra ledamöter men har det varit en styrelse bestående av styrelseproffs vet vi ju inte vem som fått anställningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.