Svartmålande allians om skolan

* Svartmålande allians
Alliansen har ständigt klagat och gnällt på skolan i Umeå. Jag säger bara; sluta upp med sådana dumheter då ni inte har något som styrker detta. Vi ligger bra till i kommunen och vi har prioriterat verksamheten före skattesänkningar. Fakta är att 84,4 % av våra grundskoleelever har betyg i 16 ämnen medan siffran för större städer är 81,5 %. Vi har 82 % som fullföljer gymnasiet mot snittet i riket på 76 %. Vi ska vara stola över vår skola, även om den kan göras bättre.

* Demokrati
Vid har lagar och förordningar som vi ska följa när vi driver olika projekt. Planer ska antas och ibland behöver saker utredas när det är många aktörer inblandade. Det finns tyvärr ingen förståelse bland vissa att enskilda politiker inte kan fatta beslut själva utan man processar igång ett ärende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.