Terrorismen i miljöpartiet och mer om strukturfonderna

Tillslut fick även Nina Björby ge upp tilltron till miljöpartiet vilket framgår av dagens artikel i VK. Jag har många gånger tagit upp i bloggar och på andra sätt uppmärksammat den systematiska förföljelsen som skett av sekten runt Jabar Amin och Alireza Mosahafi. Jag tror att den kupp som skedde efter valet vid nomineringarna var väl förberedd. Vi som var i valstugorna på torget såg att den stuga som miljöpartiet hade och alla engagerade miljöpartister som var där höll till i stugan med Nina och Nilen i spetsen. Detta medan Jabar Amin hade en egenvalsrörelse och han deltog inte vad jag kunde se i några aktiviteter som miljöpartiet hade.

Jabar Amin lyckades inte bli inkryssad till riksdagen som han tänkt sig utan hamnade på sidan om. Sedan gick man ifrån den ordning man hade och utsåg Alireza till gruppledare istället för Nina som stod först på listan. Nina som dessutom blev inkryssad av väljarna. Hon om någon har utsatts för diskriminering och jag är förvånad att hon stått ut så länge. Hon säger dessutom idag att hon har lärt sig att den struktur som miljöpartiet har inte håller i längden.

Självklart är Nina välkommen till oss om hon känner att vår politik känns rätt för henne. Hon har erfarenhet och vill jobba med de gröna frågorna och nu får hon göra som alla andra att skaffa sig ett förtroende i partiet för att behandlas som andra när det är dags för nomineringar. Välkommen Nina.

* Mer om strukturfonderna
Vad gör Maud Olofsson? Ja, det var rubriken på gårdagens blogg och jag ser att VK har noterat temat och synat lite hur arbetet med strukturfonderna har gått. Tyvärr har man inte granskat vart felet ligger utan pratat med tf. landshövding Theolin. Han som alla andra säger att det blivit ett förlorat år vilket alla inser, även centerpartisterna tror jag.

Ansvaret för att det blivit krångligt, byråkratsikt och tagit tid ligger ändå ytterst på Maud Olofsson och näringsdepartementet. Det är dom som hanterat programmet och det är där det fått dra ut på tiden. De har också ansvarat för att den organisation som ska ta hand om detta har fått denna typ av modell och man har inte gjort ett dugg åt de stora missförhållanden som gäller. Så ytterst ansvarig för kaoset är Maud Olofsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.