Tack ska du ha Mona Sahlin

Tack Mona Sahlin
Stämmer de uppgifter som jag i afton läst på text Tv att du vill riva upp den så kallade FRA lagen är du verkligen förtjänad av en jätte stor kram nästa gång vi träffas.
Jag vet att riksdagsgruppen röstade nej och jag har saknat dig i den debatten men nu är jag lugnare. Jag tillhör ju dom som varit mycket kritiskt mot detta lagförslag. Jag har inte fattat varför mitt mail eller mitt telefonsamtal till min kollega i Petrosovadosk eller till Kareliens president ska kunna avlyssnas.
Jag tror inte du skulle tycka om att de mail eller de telefonsamtal som du har med andra Socialdemokratiska ledare skulle ha avlyssnats Visst kan det behövas lag men den här är enbart till för pappersinsamlingen och helt ogenomtänkt.
Tack Mona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.