Sverige behöver kloka personer i Europa

Nu är det drygt en vecka kvar tills vallokalerna stänger för EU valet av parlamentsledamöter. Jag blir ledsen och besviken när man påstår att EU inte har någon betydelse för oss. Jag vet av erfarenhet att många av de beslut som rör oss i kommunerna fattas först i Bryssel och sedan genomföras det beslutet i svenska regler och lagar.

Jag tycker att alla ska ta sitt ansvar och gå och rösta och rösta på sossarna först och främst men aldrig rösta på ett parti eller en person som är emot den svenska modellen både när det gäller rätten till välfärd och till att svenska kollektivavtal ska gälla i Sverige. Det är inte marknaden som ska försvaras utan människorna i Europa och i Sverige

3 kommentarer

  1. Andreas Johansson

    Din protektionistiska hållnining är olycklig! Du vill stänga ute de allra svagaste grupperna i form av arbetare från Östeuropa för att på deras bekostnad gynna välgödd västerländsk arbetskraft. Det är en märklig människosyn och hela din argumentering kunde vara direkt tagen ur Sverigedemokraternas partiprogram.

  2. Skrattretande

    Andreas Johansson tillhör de naivt liberala som tror att lönekonkurrens mellan arbetare leder till högre löner. Trots att all erfarenhet visar att det är tvärtom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.