Offensiv offrar lönereserven

Jag bara konstaterar att rättvisepartiet är beredd att offra lönereserven vilket får som konsekvens att en del nämnder hamnar på besparingar så fort löneavtalen är klar och räcker inte pengarna så är det i regel personal som måste bort..

Det är också intresant att se att alliansen gör allt för att hitta en ekonomisk politik tillsammans med rättvisepartiet. Jag har aldrig

En kommentar

  1. UMEBLOGGEN.SE

    Jag har aldrig… (citat) Leder det som regel att arbetstillfällen saknas? Brustna relationeer och familje tragedier som faktiskt slutgiltigt resultat? Eller är det en kärna i alliansen att hålla ihop familjer och ge arbetstllfällen efter en annan politik än socialdemokrater?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.