Tala om vuxenmobbing

Jag brukar inte om tycka till om agerandet mellan andra partier men känner att jag måste det denna dag. Under debatten om extrapengarna utsattes miljöpartiet och främst Alireza Mosahafi för rena rama vuxenmobbingen.

Vi har alltid när det gäller budget i kommunen prövat  de olika förslagen mot varandra sedan nya systemet infördes i smaband med att balanslagen infördes. Så gjordes även idag men trakaserierna mot Alireza gick ut på att han var en farise om han inte stödde alliansen i en kontraproposition.

Självklart hakade Nordebro lydig på en den klagomuren. Vill bara påminna om att verksamhetsplanera har alltid tagit av nämnderna och rapporterats till fullmäktige och även det har vi varit överens om förutom KD som överklagade detta, men Sellström fick fel. Budget är ju en helhet.

4 kommentarer

 1. svensson

  Ja visst! Så sant ,visst är det avskyvärt med de som utnyttjar alla möjliga härskartekniker och mobbar! Usch!För vuxna som inte är mogna sin uppgift!

 2. Mikael Sundling

  Ser att även du har svårt att förstå att kommunfullmäktige är det högst beslutande organet i en kommun. Detta går tydligen som en röd tråd inom ert parti. Att skylla på nämnderna är enligt mig fegt. Om nämnderna kommer med ett förslag upp till KF går detta att ändra på så är det.

 3. S.Lenn Pettersson

  Lennart Holmlund är väl den siste som ska anklaga någon för vuxenmobbning. Han visdar ju prov på sådant ganska – för att inte säga mycket – ofta när det gäller politiska motståndare.
  Och MP:s piruetter i den aktuella skolfrågan bara understryker detta partis opålitlighet. Det visar dess lokala representanter både i Umeå och i landstinget ofta graverander prov på. Munnen säger en sak. hadlandet visar nåt annat. Hycklare kallas såna. Och det är inte vuxenmobbning.

 4. Släpp ut gaserna!!!

  Diktatorer i kommunalpolitik likväl som nationell politik är avskyvärt! Vi behöver inte lönnfeta profeter som sitter mandatperiod efter mandatperiod skyfflande över sin högst egna galla/politik över folket. En politiker skall högst sitta två mandatperioder beslutat av folket innan tjänsten skall bli vakant för att undvika korrumperande styre i detta fall kommunalpolitiken. Kan inte hävda annat än att socialdemokratin i Umeå måste tillsätta nytt blod i styret för att inte förlora att trovärdighet som parti mot folket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.