SD utpressningar

STEG FÖR STEG ser vi hur olyckligt det är med att främlingsfientliga partier kommer in i riksdagen. Jag välkomnar en uppgörelse över blockgränserna om invandrar- och flyktingpolitiken.

Via media sägs att Sverigedemokraterna vill ha en post bland talmansgruppen. Annars kommer man stödja de rödgrönas förslag på Björn von Sydow som gör det rätta i ett sådant läge och inte står till förfogande om han skulle komma in som talman med Sverigedemokraternas hjälp. På lagspråk kallas detta utpressning men är nog inte straffbart.

Däremot såg jag att en läkare med invandrarbakgrund var beredd att gå i spetsen för att bygga upp Sverigedemokraterna i inlandet. Det ställer i sin tur frågan om patienterna kan lita på att alla patienter får samma förutsättningar oavsett etnisk bakgrund? Detta då det i Sd finns en grundmurad föreställning att invandrare och flyktingar med annan etnisk bakgrund inte är lika mycket värda.

 

2 kommentarer

  1. Leif

    Förstår inte vart ni vill komma med att förenkla SD hela tiden. Politiker skapade SD genom sin politik och genom sitt agerande så kommer SD att växa pga politikers sätt att hantera sitt eget misslyckande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.