Köp inte Expressen efter gårdagen. I går…

Köp inte Expressen efter gårdagen. I går såg jag debattprogrammet Debatt i SVT. Min uppmaning bygger på den kulturkritiker som medverkade i programmet som jag inte ids lägga namnet på minnet men hade sin födkrok på Expressen. Det finns självklart mycket man kan tycka om författare som var uppetill diskussion men jag är helt övertygado om att skulle jag betett mig som henne hade alla löpsedlar varit förstasidesstoff om mitt beteende.

Jag harfull sympatier över hur författarna med Håkan Nesser i spetsen lungt reagerade mot denna kritiker som med sin överlägsna syn försökte såga till sina läsare att det han och andra skriver inte är läsvärt. Jag är ingen stor bokläsare men jag vet i alla fall att han är omtyckt av sina läsare och självklart ärdet konsumentmakt som gäller.

Nu brydde han sig inte så mycket om kritiken som han fått och som egentligen handlade om att han skrev ett brev till en resseset då han i klartext tyckte det var fel. Så ska det vara då de som utsätts för medias många lögner och förtal även ska ha chansen att kritisera detsom är fel

Jag säger bara att med den synen son Expressen hade genom sin kulturkritiker kommer jag aldrig mer att köpa Expressen för kultursidan i en tidning speglar ändå vad tidningen vill och har för syn.

Så är det sagt men programmet som sådant, där de gapar och pratar munnen på varandra inte är värt mycket. Det skulle vara inressant att veta vilka grunder som finns för den där typen av debattprogram

Vem granskar fakta bakom medias granskning, i alla fall inte andra media, och så är det för de lever i ett skyddad värd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.