Stockholmarna sitter mest i bilkö av alla….

Stockholmarna sitter mest i bilkö av alla. Att ständigt sitta i bilköer är vardag för Stockholmarna och av den orsaken får många mycket långaarbetsdagar. Det är inte ovanligt att många har över en timmes restid till och från jobbet.

För många innebär det också att det går oerhört mycken arbetstid till att sitta i bilköer saker som självklart påverkar priset på varor och tjänster.

Bilköerna är oändliga och då har Stockholm och deras regionmycket bra kollektivtrafik som vi som har liten del av pendling över kommungränser får betala via kostnadsutjämningen och att de kan hålla sig med låga skatter.

Det är inte bara bilåkandet och köerna som gör att det är bättre att bo till exempel att leva bo i Umeå. Bostadspriserna är betydligt högre, högre är även brottsligheten.

Jag är förvånad över att inte fler företag lokaliserar sin verksamhet till Umeå eller någon annan ort där det dessutom är lätt att få tag i kvalificerad arbetskraft och därmed få bra lönsamhet i företaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.