Björklöven har två nya backar i truppen….

Björklöven har två nya backar i truppen. Idag har Björklöven skrivit kontrakt med två nya backar där Danilel Wågström kommer tillbaka nu som back och den finske backen Tuhkanen.

Det är klart att det har varit tunt om backar det håller jag med om fullt ut. Det här får inte innebära att man slutar upp med att föra upp juniorer till A-laget.

Jag tycker de som kommit upp från juniorlaget gjort det med den äran. Se hur bra målvakten Evertsson harvarit när han väl fick komma in och spela. Han har varit ruskigt bra och han kom in när ordinarie målvakter var skadade liksom den som värvades hem.

Visst gpr det dåligt för juniorlaget men den serien är nog till många delar lika bra som många av lagen i allsvenskan. Jag hoppas och tror att ska Löven tillbaka till eliten måste de unga spelarna först få chansen innan man går ut köper in spelare och de pengarna har man inte.

Det finns ingen anledning att hålla på med pojk och juniorhockey om inga går vidare inom laget. Det har ju funnits många bra pojkar och juniorer som gått till andra klubbar och lyckats riktigt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.