Media ska alltid ha någon spottkopp.

Media ska alltid ha någon spottkopp. Under slutet av julhelgen har det varit mycket blåsigt. Så blåsigt så det har varit den värsta stormen påmycket länge.

Det har blåst ned träd över hus, över vägar och järnvägar så det har varit stora problem att ta sig fram bland annat för tågen. Man harhelt enkellt inte hunnit röja upp järnvägen så att tågen kunnat gå och när de gjort det så har nya blåst ner.

Media lägger till stora delen ansvaret på förseningarna på SJ vilket är helt obegripligt. Det vore fullständigt vansinne att ge sig ut på spåret när man vet att man inte kommer fram.

Passagerare kan inte köras ut i skogen med risken att få sitta i strömlösa vagnar där inte värmen och toaletterna fungerar och tågen är i det närmaste onåbara.

Jag tycker det går för långt när det alltid är SJ som får skulden för något som de inte rår för.

Ulf Adelsson fick gå som sturelseordförande i SJ när han talade sanning och förklarade att det inte alls var SJ,s fel att inte tågen kommer fram.

Orsaken till detta är vädret och möjligen kan man kanske skylladet på mänskligheten om det nu beror på den globala uppvärmningen att vädret blivit som det är. Media får inga bekymmer att hitta besvikna resenärer närde väntar på tågstationerna men tågen står av säkerhetsskäl

Sluta att använda SJ som spottkopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.