Media har ett fast förhållande till regeringen….

Media har ett fast förhållande till regeringen. Jag ser att det är den väg som media valt. Man granskar oppositionen och framför allt socialdemokraterna mycket hårdare än vad man gör med regeringen.

Den listan kan egentligen göras hur lång som helst och jag ska nu ta två färska exempel. Juholtkörde man fram som en fuskare när det gäller dubbel ersättning för boende men den förundersökning som inleddes lades ner då åklagaren inte hittade någotsom stred mot regelsystemet.

Det fanns många borgliga politiker som gjort samma sak, men där hördes inte ett ord och inga namn nämndes. Det blev ett drev från media mot Juholt trots att han inte gjort fel och det upprepas ständigt.

Så granskningen av regeringsledamöter kontra ledare inom sossarna. Dethar och är en bitter kamp där ett stadsråd och en partiledare ifrågasätts sv. En falang inom KD och som leds av Odell förs som motkandidat till Hägglundmen där tar man inte och för fram hans ålder som ett hinder

Hans ålder ifrågasätts inte men Löfvens ålder tyckte man var hög. Det fanns personer som använde bloggar anonymt
och kampanjar för partiledaren i regeringskansliet vilket inte är kan vara en uppgift för skattebetalarna att finansiera.

När detgäller politikens innehåll så finns överhuvudtaget ingen granskning av den och vilka konsekvenser den får. Borg, Reinfeldt får helt enkelt utan granskning för fram det politiska budskapet.

Granskningen av Löfven går ut på saker som media tror kan vara en nackdel, kärnkraft är ett exempel, synen på olikalönepotter, att han gick med på ett krisavatal när tusentals jobb var hotade, att han inte sitter i riksdagen osv

De stora fördelarna som jobb och arbetsmarknadspolitiken tar man inte upp och förklaringen är enkel för den kan han bättre än alliansen, lika är det med närings politiken och han vet att dennya skolpolitiken är ett hinder för tillväxt i näringslivet.

Som ni ser vet jag att nu kommer det att bli svettigt för alliansen och jag brukar kännahur personer kan få ett brett förtroende. Den kan Stefan Löfven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.