Patrik Sundström i båset enligt media

Just hemkommen efter festernas fest som landshövding Chris Heister hade i kväll då hon slutar här och ska bringa ordnig och reda  i Stockholm. Jag tycker hon gjort ett bra jobb i länet och hon är mer västerbottning än många andra och törs tala om hur duktiga vi är i vårt län

Jag blir jätteglad när jag läsre vad som hänt i Löven även om jag följde matchen hos landshövdingen så att jag visste att Löven vann. Det som gjorde mig glade är att man tagit till sig  Patrik Sundström i båset. Patrik är ingen import utan har sina rötter i Löven genom sin far Elon Sundström som spelade i IFK Umeå som sedan blev Löven. Han har viss erfarenhet om ishockey på topp nivå

Nu vet inte jag vilka utbildningar han har som ledare i ishockeyn men jag vet att han gjort ett bra jobb i skolan för ishockeyn. jag tror det är bra om man inte bara försöker värva spelare med ett ursprung i Bjärklöven och det finns fler som man borde nyttja för det är ju ett nyttjande så länge man ligger där man ligger i seriesystemet, jag har ju en viss tro på de som ahtar att förlora som Rolf Berglund som en annan person

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.