Varför får jag inte in min blogg

Har skrivit en blogg om västra länken och vad som låg bakom den. Har skrivit samma förslag två
gånger men provar en tredje på detta sätt genom att klistra in vad jag skrev. Om jag inte kan mobila säg då till det eller om ni inte vill jag ska blogga säg till

Så här skrev jag i blogg som inte togs in via mobilen
Äntligen. Äntligen Äntligen ett beslut. Den 28,e presenterade vägverket vart de anser att den västliga länken ska dras. Jag tycker eller vi tycker att det är det bästa alternativet.

För de som får en väg nära kan jag förstå att de tycker att det blir problem men vi i våra ställningstaganden måste vi se till helheten för Umeå och nya vägar måste till för att klara luftproblemen i centrum. Utan vägar som fungerar blir Umeå en stad på tillbakagång och vi blir inte attraktiv längre och värdena på husen sjunker.

Tunnel alternativet och de gamla dragningarna över Röbäcksslätten  har prövats tidigare och det gick inte igenom. Regeringen upphävde beslutet

De som överklagade fick rätt och regeringens motiv för att bifalla överklaganden  var att nyttan var inte försvarbar i förhållande till intrång och kostnader. 

Intrånget har minskats över Röbäckslätten och genom  att tunneln tagits bort har kostnaderna minskat med en halv miljard.

Det är mycket pengar och de skattepengarna gör stor nytta på andra vägar. Västerbottensnytt har självklart hittat de som är emot och att de tycker annorlunda förstår jag men det är inte sant att det var okänt att en väg skulle kunna gå där, det var sagt före byggandet kom igång och är det någon son fått det beskedet är det säljaren  som ljugit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.