Vinter SM till Umeå 2014, en höjdare

SM veckan för vinteridrott har RF beslutat att den ska ligga i Umeå 2014 när vi är kulturhuvudstad. Självklart tycker vi att RF gjort ett klokt val för Umeå är en vinteridrottsstad och det är bra att passa på att marknadsför idrotten som en del i kulturhuvudstadåret. Idrotten om något tillhör basen i det svenska kulturlivet.

Det är bra att man frångick principen att inte ha ett samlat SM under ett OS år för nu hoppas jag att det blir i Umeå som det slutligen kommer att avgöras vilka som får åka på OS och representera Sverige. Skidskytte tror jag blir extrra spännande att se för det är en idrott som inte haft några stora tävlingar här i Umeå

Här kan du läsa pressmeddelandet från RF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.