Gymnastikens hus finns i vår budget.

Gymnastikens hus finns i vår budget. Alliansen gör stort väsen av att de tidigarelägger investeringen i ett år gentemot vårt budgetförslag. Vi vill veta att vi har råd för vi tycker ekonomin ser inte speciellt just ut de kommande åren.

Den sittande regeringens prognoser ser inte bra ut, vi vet inte om regeringen kommer med förslag om kostnadsutjämningen. Dessutom vet vi att alliansen säger att idrott kultur inte tillhör välfärdens kärna.

Alliansen i Umeå stoppa bygget av den nya Sporthallen 1991 när centern hoppade av projektet och anslöt sig till moderaternas och folkpartiets krav om att reparera den gamla hallen i stället för bygga en ny där gymnastiken skulle få plats. Centern hoppa av när anbudsöppningen.

Alliansen tog därmed död på lokaler och utrymmen för gymnastiken.

Nu har lite olika förslag valsat runt och sedan budgeten för innevarande år togs så har en ny lokalisering tagits fram och som
ännu inte behandlats politiskt.
Jag ska i bloggar längre fram ge min analys av alliansens budget och om de har pengar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.