Duktiga grannar i både norr och söder. Skellefteå…

Duktiga grannar i både norr och söder. Skellefteå hade inga som helst problem att i torsdags hur enkelt som helst slå Brynäs. Efter några matcher utan flyt har man hittat stilen igen. Det lovar gott

Våra grannar i söder MoDo hade inga som helst problem tidigare serieledarna HV 71 och inte helt oväntat var det Alexander Steen som höll i taktpinnen och det var bra att inte MoDo gick med i kartellen som elitserieföreningen hade beslutat om.

Vi som vill se bästa ishockeyn vill självklart se de bästa spelarna.

Vill inte glömma att ge en eloge till UFC som igår gjorde en kanoninsats mot Trelleborg och vann med 5-1 och grep det halmstrå som finns för vi behöver ett lag helst i toppen av Superettan. Idag är det trav och V75 på Solvalla och kl 16 blir det att kolla in Löven när de spelar hemma. Vi kan väl synas där

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.