Fyra segrar i ishockey blev det i går. Det…

Fyra segrar i ishockey blev det i går. Det var bra resultat för norrländsk ishockey i går. Seger som väntat för Luleå och Skellefteå men även MoDo tog ytterligare en vinst MoDo och Luleå tog sina segrar på bortaplan.

Björklöven gjorde en bra match här hemma mot Piteå och vann med klara 5-0. Det enda negativa som jag ser det var att man sköt för lite. I andra perioden var det bara nio skott trots att man i stort sett spelade i Piteås försvarszon. I övrigt ser det lovande ut och visst måste vi hoppas att de tar klivet upp i allsvenskan

Själv ska jag snart iväg på skidförbundets årsmöte för länet där jag har tagit på mig att sitta som ordförande på mötet. ska bli intressant att höra hur de ser på framtiden

En kommentar

  1. LeBe

    Hoppas du får rätt angående Löven men det blir väl som vanligt Löven bäst före jul och sen dalar dom. Som i fjol…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.