Sverigedemokraterna är rasistiska och främlingsfientlia

Sverigedemokraterna är rasistiska. Det som kommit fram i dagens ljus om sverigedemokraterna visar ju med all tydlighet att de är rasistiska och främlingsfientliga. Sanningen har kommit fram när riksdagsledamöter själva eller i grupp konsumerat alkohol.

Jimmy Åkesson kickar den ena ledamoten efter den andra för att få partiet att se rumsrent ut men det är ju också bara en fasadrenovering men i botten är ju partiet främlingsfientliga och rasistiska även om Åkesson utåt är han lite mer försiktig.

Nu har media marknadsfört dom så det hår framåt i opinionen men tyvärr har det aldrig kommit i dagens ljus vilken betydelse invandringen haft för Sverige.

De flesta som kommit till Sverige genom alla år har haft en grundläggande skola som har betalts av skattebetalarna eller familjerna i deras hemländer och här kompletteras utbildningen med Svenska språket och vissa yrkesutbildningar.

Sverigedemokraterna säger att de bara kostar pengar men glömmer att tala om att de som föds i landet har vi via skattemedel bekostat förskolan i fem, sex år, grundskola i nio och gymnasieskola tre till fyra år, sedan högskola eller yrkesutbildningar i bra många år.

De flesta har fått utbildning och omsorg i 20 talet år betala av skattebetalarna. I de allra flesta fall är utbildningen för de som kommit från andra länder betydligt eller mycket kortare innan de börjar återbetala genom att de har fått ett jobb och betalar tillbaka via skatten som alla får göra.

Tyvärr finns det främlingsfientliga partier som fått fäste i beslutande församlingar mest beroende på att deras argument om att invandrare och flyktingar bara är en kostnad och att de inte betalar tillbaka som andra gör.

Enligt undersökningar är det också många män, lågavlönade LO arbetare som de funnit sina sympatisörer och här har LO facken ett stort ansvar att skola sina medlemmar och visa att invandrare är en tillgång för Sverige. Däremot behövs åtgärder från staten i form sv pengar som gör att integrationen ska kunna ske bättre och snabbare

2 kommentarer

 1. Bo Grahn

  här har LO facken ett stort ansvar
  att skola sina medlemmar???

  Skall LO syssla med detta?
  Nej, det tycker jag inte.
  Det låter som PK påverkan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.