Uppskattningsvis dör 30 000 av skjutvapen.i USA per år

Uppskattningsvis dör 30 000 av skjutvapen i USA. Så många mister livet i det som kallas världens största demokrati enligt TT. Är det verkligen en sann och riktig demokrati där vapnen som maktfaktor dödar så många människor. Det är ett osynligt krig som pågår.

Efter de senaste dödsskjutningarna har vapenlobbyn att det är med nya metoder som man ska undvika den typ av vansinnesdåd när ett massmord på en skola skedde. Vapen lobbyn tror att det är med mer vapen man får bukt med problemet, men jag tror inte ett dugg på vapenlobbyn. De inbillar sig att det med fler vakter utrustade med vapnen som ska få ordning på detta men de tänker våld, våld och ännu mera våld. De har helt fel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.