Idag bär det av till Almedalen

27 juni 018

Jag sitter i kommuninvest föreningsstyrelse och vi har av tradition möten där under början av Almedalsveckan. Det känns väl så där för vi har mycket interna möten men några extra seminarier ska jag besöka och framför allt det vi har som handlar om Kvarkentrafiken och det hålls på onsdag.

Förra året blev jag inbjuden till Telia för att diksutera mobiltäckningen och så blir det även i år när jag får träffa enm del av deras företagsledning. Det finns mycket att säga om detta men förra året lovade de att under året bygga ut 4 G i stort sett i hela kommunen, men jag har själv ingen dator eller telefon som har 4 G så jag har inte kollat.

På bilden ser ni en vacker buske som är i Långvattnet på sonens stuga och busken tror jag heter snöbollsbuske Strömsund. Har varit där och ladat den ved som jag rymmer i vedboden i källaren men då är det nog 2/3 som jag ska in i vedtältet och under presenningar med.

Det har varit så kallt så det ärknappt att potaisen kommunt upp och jag har tagit bort lite ogräs men på torsdag när jag kommit hem får det bli att gräva på ”pären”.

Nu har jag laddat med paraply för det ska regna 45 mm i dag om man ska tro på metrologerna. Egentligen har jag nog helst stannt hemma men i politiken är det även en del måsten men som tur är flyger man diag direkt till Visby. Så ska jag självklart höra vad Stefan Löfven har att säga och sedan brukar man även träffa massor med människor som man känner genom åren och jag brukar faktiskt hälsa på skogsindustrierna och det kan hända att möjligheten dyker upp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.