Vänstern sprider lögner i Obbola

Vänstern sprider lögner i Obbola. I går knackade vi dörr i Obbola och fick frågan om vi skullesälja ut Bostadens bostäder i Holmsund/Obbola. Svaret från oss är ett entydigt nej. Vi har aldrig sagt att vi ska sälja ut och det svaret har jag gett flera gånger bland annat i kommunfullmäktige och det gäller inte bara i Holmsund/Obbola

Jessica Åhlin har spridit samma lögn i sin blogg på VK. Hon är inte vilken vänsterpartist som helst utan kassör i Umeå. Nu har hon ändrat i bloggen och det är väl bra men det som skett i Obbola Tamara Spiric,s bostadsort är oförsvarbart. Vänstern har kört med lögner om oss och det finner vi oss inte i.

Det är inte en god etik att över huvudtaget sprida lögner om andra partier. Det är för övrigt inte bara i detta fall de spridit lögner om överenskommelsen med oss men det återkommer vi till. Tamara Spiric är gruppledare och har ansvaret att man inte sprider lögner om kommunpolitiken Har man det antal mandat V har i fullmäktige får man egentligen inget inflytande alls utan samarbete med andra partier.

3 kommentarer

  1. Liberalen

    ”Det är inte en god etik att sprida lögner om andra partier”. Sa han som påstod att folkpartiet vunnit på Lotto eller V 75! Men, men. När far super är det väl rätt? Eller…?

  2. Gunnar Viklund

    Bra att du är tydlig Lennart och talar om för Obbolaborna vad som rätt och vad V sysslar med!
    Känner sig trygg med S i rodret i Umeå!
    Obbolabo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.