Is tror man krigar med kemiska vapen

Is tror man krigar med kemiska vapen. Nu tror man att så är fallet när de anföll Kobane. Patienter hade fått onaturliga skador som tyder just på att skadorna kommer av kemiska vapen. De tror att de vapen de använt är det som funnits kvar i Irak efter Saddam Hussein.

En kommentar

 1. JM

  Gör något åt tiggeriet nu.

  ”Enligt AB:s webbundersökning så ger 84% aldrig något till tiggare. Det betyder med stor sannolighet att majoriteten vill ha ett förbud. 40000 har röstat i denna stund.”

  Jag är övertygad om att en bred majoritet svenskar och Umebor är för ett förbud mot tiggeri. Om det du sa om att man inte får uppehålla sig här utan att ha egen försörjning stämmer så borde det inte vara några problem att uppmana polisen göra sitt jobb och följa denna lag.

  Det kommer komma många kritiska röster från vänsterkanterna, men de kommer lyckligtvis sitta på Södermalm och inte här i Umeå. Även jag bor i centrala Umeå och är riktigt less på att bli antastad och mentalt påhoppad av dessa tiggare varje gång man kliver ut för dörren.

  /J

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.