Det blev ytterligare en Lövenseger

Det blev ytterligare en Lövenseger. I går vann Björklöven hemma mot Södertälje en klassisk match. Tyvärr fick eller kunde jag inte se den då jag var på styrelsemöte med Västerbottens Travsällskap. En planeringsmiss men det får man ta och fick följa matchen via rapporter på nätet.

Målsnålt som vanligt men en bra slutspurt med tre mål i slutet av matchen efter att ha fått ett mål i baken alldeles i början av första perioden.

Sammantaget ger rapporterna att man gjorde ett bra dagsverke och höll bra i försvaret som vanligt och avslutade riktigt skapt då Quist inledde upphämtningen och Luckas Sandström avslutade med 3-1 målet.

Däremellan gav Mark Hurtubise laget ledningen med 2-1 och han ser ut att var en bra värvning och är en spelare som vågar gå på mål och göra mål. Det ser bättre ut men serien är mycket jämn och nära både till toppen men även till botten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.