Gå till Rådhustorget den 1/11 kl 11

Gå till Rådhustorget den 1/11 kl 11. Gör det för det som sker i spåren av ISIS då måste hela världen ta avstånd och det ska självklart göras i Umeå. Vi är många Socialdemokraterna här i Umeå som mår illa av det vi får rapporter om och vad som pågår.

Det finns 2 miljoner flyktingar finns pga ISIS brutalitet. Och man fruktar att samma massaker som hände i Shengal i augusti ska hända i Kobane igen. Många har slaktats och kvinnor har våldtagits

Demonstrationen Den första November har benämnts den internationella Kobane dagen av 130 globalt erkända personer däribland fredspristagare, intellektuella, akademiker, människorättsaktivister, journalister, konstnärer, advokater och ledare.

Global demonstration mot ISIS  för Kobanê – för Mänsklighet! Världen över kommer man att hålla demonstrationer och vi i Umeå vägrar att sitta passiva! Låt oss tillsammans höja vår röst för Kobane! Visa ditt stöd för Kobane och din avsky mot terroristorganisationen IS (ISIS). Världen kan inte tillåta att detta fortsätter utan stoppas omedelbart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.