Varför stjäls det fler skotrar i Norrbotten

Varför stjäls det fler skotrar i Norrbotten. Visst är det bra att det stjäls bara en femtedel så många skotrar i Västerbotten som i Norrbotten. Snillena spekulerar om orsakerna till detta och försöker spekulera vad det beror på.

Vill bara som avgående ordförande i Brå tala om att generellt är brottsligheten i Västerbotten lägst i landet Umeå är en stor del av länet och vi arbetar mycket med det förebyggande arbetet. Vi tror och vet att det är ett bra sätt inom alla områden. Det gäller även när det gäller skotar att det går att göra det svårare att stjäla skotrar.

Brottsförebyggande arbete lönar sig alltid. Det är bra att unga människor har något att göra. Att anlägga en konstgräsplan är betydligt billigare för samhället än vad en människa som kommit helt utanför och begår brott och sysslar med droger kostar under en livstid. Tyvärr är det inte en kommun som är den stora vinnaren utan staten. Därför borde kommuner som har låg brottslighet kompenseras via statsbidragen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.