Man ska inte lura väljarna inför ett val

Man ska inte lura väljarna inför ett val. Jag tycker faktiskt man gjort detta när man står på en valsedel dessutom i toppen på valsedeln och sedan hoppar man av vid första sammanträde. Tamara Spiric speglades ju som kandidat till gruppledare och för ledande poster och när hon hoppade av diskuteras Peter Möller och han var intresserad av gruppledarerollen men så hoppade även han av.

Tamara sa att hon redan under våren bestämt sig för att hoppa av. Det som skett inom vänstern har inneburit att man lurat väljarna. Samma sak är det hos FI där Florence Sisak stod på första plats och Emma Svanström på tredje plats på listan och båda blev invalda men sa av sig fullmäktigeuppdraget vid första sammanträdet. Jag tycker att det är en fara för demokratin när man ställer upp på en valsedel och omedelbart säger av sig uppdraget. Man ska aldrig lura väljarna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.