SD politiker i Arboga kallade polisen grishoror

SD politiker i Arboga kallade polisen grishoror. Det rör sig om Petter Johansson som kallade poliser för detta på Facebook. Han sitter invald i Fullmäktige och skulle väljas in i Socialnämnden. Där detta uppdagades togs kontakt i kommunens valberedning som tog bort hans namn.

S kommunalrådet Agneta Bonde sa till Arboga tidning ”Man kan inte ha någon med de åsikterna om man ska sitta som ordinarie ledamot i socialnämnden som jobbar i så nära samarbete med polisen”

Visst blev det rätt men man kan konstatera att varje dag som går uppdagas nya saker om ledamöter från Sverigedemokrater. Här har pressen en viktig uppgift. Vi får väl vänta och se om det var något som hänt tidigare som gjorde att Johansson uttryckte sig på detta sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.