Taliban attack i Pakistan dödade många

Taliban attack i Pakistan dödade många. Minst 140 personer dödades när Talibanerna intog en skola som drivits av militären. 132 var elever och nio lärare. Det var nio gärningsmän iklädda militäruniformer som attackerade skolan som hade 500 elever i byggnaden när det attackerades. Eleverna var mellan 10-18 år.

Talibaner är av samma sort som IS i Syrien med flera länder. Deras syn på utbildning och kvinnor ligger i stort sett på samma nivå som IS. Utbildning gillar man inte och flickor ska inte få gå i skola. Våld och terror självmordsbombare ska skrämma folk till underkastelse och lydnad. Som jag sagt många gånger måste världen och FN agera mot dessa våldsgrupper. Man kan inte låta terrorregimer få fotfäste i länderna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.