Alliansens lotsar blev totalt fiasko

Alliansens lotsar blev totalt fiasko. Högeralliansen införde då kallade lotsar som skulle hjälpa flyktingar in på arbetsmarknaden. Det blev mycket dyrt och nu har man kommit på att det fanns lotsar som rekryterade till terrororganisationer.

Nu har arbetsförmedlingen själv beslutat sig för att det gjorde ingen nytta och var en mycket dyr åtgärd. Jag är förvånad att media till så stor del, möjligen för att media är ett borglig kampanjorganisation men någon gång borde man ha granskat alla dessa förslag som kom från alliansen.

I går hörde jag en som var lots och tjänade bra med pengar på detta säga att åtgärden gör ingen nytta alls och att det var en dyr åtgärd. Alliansen hade en helt misslyckad integrationspolitik och samma sak när det gällde arbetsmarknadspolitiken. Tänk om lotsarna som lotsar båtar skulle misslyckas så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.