Jag undrar om VK,s källgranskning

Jag undrar om VK,s källgranskning. Nu tänker jag på deras artikel om att 17 blir arbetslös när man säger upp loven. Är det övertagande av verksamhet följer de anställda med men det blev resultatet av förhandlingen och jag undrar verkligen om artikelförfattaren bara gått på rykten.

Är det så måste det i stort sett varit några timmar dom vissa jobbat. Man har i hemtjänsten haft 29 brukare och på detta 17 anställda. Det är ju helt orimligt många och ingen kan bedriva verksamheten så. Kommunen tar över 29 brukare och det är säkert en 3-4 undersköterskorna som anställs enligt den bemanning man har och som kommunen är intresserad av. Robertsfors är kända för att ha bra äldreomsorg. Artiklarna i VK om äldreomsorgen kan kallas en del i centerns kampanj i kommunen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.