Jihadister radikaliserade 14 årig pojke

Jihadister radikaliserade 14 årig pojke. Hans radikalisering innebar att han planerade att spränga järnvägsstationen i Wien. Hans radikalisering gjorde att han fick planer på att besöka extremister i Mellanöstern. I tisdags den 26 dömdes han till två års fängelse varav 14 är villkorligt.

Det här visar att det finns grupper av Jihadister som aktivt medverkar till att rekrytera till terrorister. Vart det sker har inte framgått men det gäller för våra säkerhetspoliser i hela Europa att försöka finna dessa utbildningsanordnare och straffa även dem. Det är klart att det finns den gruppen av rekryterare även i Sverige och det finns numera att Al Qaida låg bakom rekryteringen av den självmordsbombare som sprängde sig i Stockholm för ett antal år sedan. Kampen mot terrorister måste bli hårdare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.