VK kränker Socialdemokraterna i Umeå

VK kränker Socialdemokraterna i Umeå. Jag tycker inte Ingvar Näslund tar sitt ansvar som ansvarig utgivare då en artikel utformats på detta sätt Då skulle det inte tillåtas den rubrik som handlar om hur svanarna skiter ner. Så här står det i rubriken. Bilder (S)vandaler terroriserar stugor.
Vidare står det Umeå Invånarna runt Holmsjön har blivit utsatta för vandalism.

Syftet är helt klart hur det utformats att det vill ge skenet av att det är Socialdemokratiska vandaler som terroriserar stugorna. Ett stort S inom parantes har alltid förklarats som ett kännetecken och markering att det är socialdemokraterna och i detta fall så som att de är vandaler. Eller är det någon som sett att svanar stavas som man gjort svandaler. VK be om ursäkt.

2 kommentarer

  1. lf

    Ja,ber inte VK om ursäkt för denna fruktansvärda smutskastning av socialdemokrater då har man nog visat sin rätta borgarförankring.
    Jag hoppas att man för läsare och bloggare har en godtagbar förklaring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.