Fusket i Studiefrämjandet avslöjades

Fusket i Studiefrämjandet avslöjades. Det tycker jag är bra och att det även nu pågår en utredning av polisen om det är bedrägeri.

Vad som förvånat mig är att man inte i granskningen avslöjat vilka som styr verksamheten. Självklart finns det en VD eller chef och lika självklart är att det finns en styrelse som tillsammans har det övergripande ansvaret. Det är dessa personer som bär ansvaret och inte själva organisationen. Kontroll och uppföljning är ett styrelseansvar.

2 kommentarer

  1. Jögge

    Du sätter huvudet på spiken igen! Det är mörkat från pressen för att det är Sverigedemokrater och andra mörka krafter som ligger bakom detta fusk, och om det skulle komma ut skulle det påverka debatten om invandringen.Tror jag i alla fall. Kristina Engblom heter chefen just nu, men det är nog inte hon som tagit initiativet till bidragsfusket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.