Regeringen vill skärpa terrorlagar

Regeringen vill skärpa terrorlagar. Det är inte en dag för tidigt men nu blir det av enligt Anders Ygeman som skrivet det på DN debatt. Det man ska göra är att kriminalisera deltagande i träningsläger för terrorism, att resa i syfte att begå terrorbrott och att samla in pengar till terroristorganisationer, skriver

För dem som deltar i det brutala våldet och terrorn ska konsekvenserna vara ’solklara’, enligt ministern.
De ska ’veta att det väntar åtal och fängelse när de återvänder’, säger Ygerman. Det är självklart rätt åtgärder men jag tror även det behövs åtgärder så att inte IS soldater flyr länderna till Sverige. Vill vill ha ett IS fritt land

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.