Folkpartiet har helt tappat omdömet

Folkpartiet har helt tappat omdömet. Så här säger deras gruppledare i Umeå på sin blogg i VK partiorganet. ”Nu måste det bli skärpning när det gäller städningar på Umeås skolor.” Värre osanning är det länge sedan jag hört från en ledande politiker. Jag har suttit länge i fullmäktige och vet inte om jag hört något sådant tidigare. Jag vet också väl hur alliansen brukar lägga sina budgeter för att försöka få folk att tro att de satsar mer än vi. Jag vet även hur FP tillsammans med övriga i alliansen betett sig när det gäller teknisk verksamhet. Underhållet finansieras av hyrorna och de har man aldrig velat höja mera än vi har gjort snarare tvärt om

För att vara exakt skrev Peder Westerberg så här.
Tidigare i min blogg har jag även skrivit om underhållet av skolor, som har skjutits på. Nu måste underhållet och städningen av våra skolor prioriteras högt /-/ det borde vara ganska logiskt att kommunen får mycket bättre ekonomi om underhållet av skolorna ligger på en hög nivå och inte släpar efter. 

Jag blir besviken att en ledande politiker får hantera sanningar på detta sätt och inte granskas av VK,s granskande grupp. Ska man inte granska oppositionen. Denne Peder Westerberg ville i den budget som gäller för detta år kapa städkostnaderna men 7 miljoner på för och grundskolan vilket är en minskning med 20 % och som Andreas Lundgren skrev om i sin blogg. Tolkningen är att mindre pengar till städning ger bättre städning. Det tror inte Holmlund på

Peder Westerberg jag vet att du sagt att du inte vill kommentera min blogg, men din var ett riktigt lågvattenmärke. Däremot kommer jag så länge jag lever att tycka till om er politik och aldrig skvallra om våra andra typer av diskussioner. Jag vet att du och alliansen inte får någon granskning på ert agerande eftersom det inte blivit genomfört i fullmäktige men jag tycker man ska vara ärlig och nu tvivlar jag på att du ens vet vilken budget som du la för detta år även om granskningen gjordes på 2014.

Här ser ni att folkpartiet i Umeå är inte att lita på. Vad ett parti vill lägger man i budget och man lägger inte förslag efter vad media skriver om frågorna.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.