Skamligt av alliansen om nya terrorlagar

Skamligt av alliansen om nya terrorlagar. Jag tycker allianspartierna borde skämmas när Regeringen vill skärpa terrorlagarna. De tycker det rör för liten skärpning av lagarna. Den här regeringen har haft 8 månader på sig alliansregeringen har haft 8 år på sig för terror är ingen nyhet och inte heller jihadister. De har inte gjort för att vara ärlig inte ett satans dugg. Om jag uttalat mig som Ask har jag blivit ångerfull.

Nu händer nya tag och det är inte en dag för tidigt men nu blir det av enligt Anders Ygeman och regeringen Det man ska göra är att kriminalisera deltagande i träningsläger för terrorism, att resa i syfte att begå terrorbrott och att samla in pengar till terroristorganisationer.

För dem som deltar i det brutala
våldet och terrorn ska konsekvenserna
vara ’solklara’, enligt ministern.
De ska ’veta att det väntar åtal och
fängelse när de återvänder’, säger Ygerman. Det är självklart rätt åtgärder men jag tror även det behövs åtgärder så att inte IS soldater flyr länderna till Sverige den dagen det osar kallt. Vi vill ha ett IS fritt land

Sist men inte minst saknar jag medias fråga till allianspartierna som jag skulle ha ställt om jag varit en oberoende journalist. Ni har haft makten i 8 år och inte gjort ett enda dugg och varför har ni inte gjort något, terrorismen är inget nytt. Dålig journalistik kallar jag detta eller är det av okunskap

2 kommentarer

 1. Joakim

  Lennart, seriöst
  Hur länge har du varit politiker, väldigt länge eller hur!
  Du gapar till höger och vänster om allt och inget

  Inser du inte på fullaste allvar att allt har stegras upp nu?
  Du skyller allt på andra utan att som man bör om man är eller har varit förtroende valt tänka efter lite hur läget förändrats, vad har ditt parti gjort som utmärkt sig så mkt att du bara kan fördömma andra?

  Jag har skrivit till dig tidigare och då har du hängt ut min mejl adress offentligt vilket visar ditt låg vatten märke.

  Lite eftertanke, hyfs och sunt förnuft kan man man faktisgt förvänta sig av dig eller?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Varje ord är sant för alliansen har inte gjort ett enda dugg åt terrorlagarna. Du för ett litet konstigt språk men det får står för dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.