Jag köper nog Reinfeldts bok i morgon

Jag köper nog Reinfeldts bok i morgon. Av det som kommit ut nu är han öppet ärlig om sitt avståndstagande från SD och säger så klart det går, att deras kärna är rasister vilket jag ger honom helt rätt i.

Mattias Karlsson SD,s gruppledare i Riksdagen han ogillar det Reinfeldt sagt Han säger Reinfeldt ljuger, kränker och förminskar miljontals människor. Tänk så fel han har då han enbart talar sanning. Det är fel då han nog är den politiker jag hört som har kränkt så många människor som han. Han har bara använt lite finare ord än en gång Hitler gjorde. Enligt SD och Karlsson är det många människor som inte är mycket värda.

9 kommentarer

 1. Bertil

  Vill nog påstå att både Mattias och Fredrik kränker människor och förminskar.

  Reinfeldt skapade ökad invandring samtidigt som han slog sönder den socialistiskt uppbyggda välfärden. vi vet hur a-kassa, sjukförsäkring behandlats av Alliansen.
  Detta gjorde han för att sossarna inte skulle nå makt igen.

  Så ska vi nämna dessa två så är de nog samma kålsupare bägge två.
  Reinfeldt med sina svarta ögon när han talade om arbetslösa och de sociala
  försäkringsskydd de jobbat och betalat för.

  Dessutom tycker jag inte om när Reinfeldt säger ”Till det kommer en stor mängd brett missnöjda väljare. De är missnöjda med sitt eget liv och området de bor i, ”

  Glöm inte att Reinfeldt är ansvarig för att många fått ett liv där de genom sjukdom blivit utförsäkrade och plundrade på sitt ägande.
  Samma gäller för många arbetslösa.
  Att då håna dessa med att säga som Reinfeldt gör är inte förenligt en f.d.statsminister
  som faktiskt företrätt hela folket.

  Betänk honom själv där han tydligen hatar sin far är skild.
  och drivits till galet ledarskap av sin mor.
  Ja så finns beskrivningar om Reinfeldt på nätet.

  Så förmodligen är han själv missnöjd över hur andra skriver om hans liv.
  Vi känner till Reinfeldts retoriska knep.
  När han inte kan försvara sig då angriper han människor för att förminska dessa.

  Mattias Karlsson behöver ingen närmare utläggning om. SD-s politik är vad alla vet
  av enfrågeart.

  Så jag må säga jag förvånas över Lennarts inställning att försvara Reinfeldt.
  Detta när vi vet reinfeldt är orsak till det förfall vi ser i Sverige.

  Där han på 8 år öste över 1000 miljarder i skattesänkning till folk med välordnat liv.
  Men lämnade över 100 miljarder i budgetunderskott och banker som gjort enorma vinster på Ungas förstaggnsköp av bostäder.
  Reinfeldt ville inte Sverige och Svenskarna väl.
  Han ville göda kapitalister och nyliberalister.

 2. Göran Jonzon

  Uttrycker sig Mattias Karlsson så?
  Det är ju annars precis det din partibroder K G Abramsson brukar yttra så fort någon ertapapt honom med byxorna nere vid anklarna.

 3. roger

  Säga vad man vill om SD, men Reinfeldts syfte med invandringen var ju att slå sönder det svenska välfärdssystemet. Det har ju före detta moderatledarna Bo Lundgren o Adolfsson gått ut o sagt. Så jag håller med dom som kallar honom för landsförädare. Å efter valförlusten så la han svansen mellan benen o försvann från politiken , snacka om dålig förlorare.

 4. Gunnar Karlsson

  Nu behöver man inte vara sd:are för att förstå att högern har allt att tjäna på billig arbetskraft . Tyvärr har även ett arbetarparti (?) som SAP gått i fällan som gillrats av storkapitalet. Dessutom är jag säker på att Reinfeldt inte vill betala mer i skatt för att vi ska få ordning på Sverige.Nej alla vill ha sina jobbskatteavdrag ograverade och vi fattigpensionärer mfl får betala kalaset.

 5. Einar

  Då rekommenderar jag att du även passar på och läser Ruinfeldts första bok ”Det sovande folket”, karln är inte klok.

 6. Roland Larsson

  Hej Lennart! Hur kan du så tvärsäkert säga att Reinfeldt har rätt. På vilket sätt har Mattias Karlsson kränkt människor? Jag bara undrar, varför är du så intolerant mot människor med annan åsikt. Är det fel att var Sverigevän och vilja värna Svenska intressen. Är det rasistiskt att vara lojal mot sitt eget land och dess värderingar? Är det fel att vilja värna sitt eget land, vill du ge upp Sverige för IS och dess följare, dvs muslimerna? Varför är SD-folket så förbannat fel, varför fördömer du dom som brun sörja, liksom Stefan. Är det inte bara brist på bra argument, du har inget annat att komma med. Kom igen Lennart, ge något riktigt argument istället, kör inte bara med ”rasistkortet” – det duger inte längre.
  Vad vill du ge det Svenska Folket, vill du ge oss landet tillbaka, vill du ge oss ett säkert land utan våldtäkter, vill du ge oss ett land utan bombdåd, terror och krig. Då måste du nog rannsaka ditt eget inre och försöka förstå. Varför har vi ett sådant land, ett land vi aldrig tidigare haft , ett land förstört av terror och okontrollerat våld. Förstår, eller ser du ännu inte, varför? Läs alternativmedia och försök hitta sanningar. Fredrik Reinfeldts bok är nog inte den bästa att läsa om man vill hitta sanningen – han är väl snarast den mest galna människa som jorden har framställt.
  Hälsningar // Roland Larsson

 7. Bertil

  Att påstå Reinfeldt varit ärlig är en grov överdrift, ja inte ens avståndstagandet från SD litar jag på är ärligt. . Att Mattias uttryckt sig vårdslöst finns ex. på som exempelvis hur han bedömde Zlatan Ibrahimovics ”svenskhet”.Citat:
  ”Han har en attityd som på många sätt inte känns svensk, han har ett kroppsspråk och ett språk i allmänhet som inte jag uppfattar som direkt svenskt”

  Men de lögner som Reinfeldt skapade före och efter 2006 mot sjuka, arbetslösa tycker jag är nåt som uppmärksammats väldigt sparsamt. Förmodligen för att de etablerade partierna även Sossarna hade samma mål Sjuka, arbetslösa, skulle klämmas åt.
  Retoriken som fördes från främst Moderaterna och inte minst Reinfeldt blev bland de etablerade partierna fullt ut acepterat.

  Bl.a ljög Reinfeldt om antalet förtidspensionerade kostnaden men även i förtäckta ordalag menade att sjuka, arbetslösa skapat sin egen situation själv.
  Av detta kunde man plundra dessa grupper på enorma summor. det handlade om ersättningssänkningar av svindlande mått, minst 30% på det som grädde på moset råa utförsäkringar.-

  Så att Reinfeldt varit ärlig i sin politiska gärning stämmer inte.
  Jag är som sagt t.o.m tveksam om han är ärlig om sitt avståndstagande från SD.

  Invandringen från Reinfeldts sida handlar om annat.
  Knäcka möjligheten för Sossarna att återfå makten genom massinvandring,
  Även att skapa kaos inom det gemensamma för att därmed kunna privatisera
  och gynna kapitalismen.

  Svaga grupper som invandrare , arbetslösa, sjuka, skiter Reinfeldt fullständigt i.
  Hade han velat Invandrarna väl hade han istället för skattesänkningar för välbeställda
  satsat mer på invandringen och därmed även tvingat rikekommuner i Stockholm
  ta emot och hjälpa invandrarna.
  Nä istället handlar det om ren och skär profit på människor i utsatt situation.

  Nyttja invandring för att öka arbetslöshet, så löner främst låglöner hamnar i en fallande spiral för att gynna höglöner och kapitalism. På det även via ökande avdrag riktat till en överklass nyttja invandringsfolket som ”slavar” åt välbeställlda.

  Så bakom Reinfeldts pannben döljer sig mera kontroversiella saker än vi anar.
  Vilket även skett i politiken han genomdrivit . Massor med allmosor till välbeställda men enbart förtryck och plundring av svagare grupper.
  Allt genomfört utan att minsta uttalande utan allt har skett mestadels i det tysta,
  Allt under väl utvecklad stöd från Lobbyister och Lobbyföretag.

  Kort sagt bakom all Reinfeldts politik ligger en falskhet mot folket som aldrig tidigare skådats i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.