Människosmuggling är enbart profit

Människosmuggling är enbart profit. Vi har sett hur många som helst som hamnat hos dessa grova brottslingar. Man vet att detta styrs av kriminella ligor som tar ut vad som den enskilde har råd att betala. På flyktingbåtarna får de som här lägst inkomster de sämsta platserna på flyktingbåtarna och många tillåts dö under färderna hit.

De reglerna som finns går det inte att stoppa människosmugglingen med. De har sina farkoster som de smugglar människor med. De lämnar de som är i övergivna bilar som nu senast eller de som låter de drunknar i båtar på väg mot Europa att mista sina liv. Det här är människohandel och inget annat och det behövs internationella regler för att komma åt de kriminella element som styr flyktingpolitiken. Ett annat sätt måste vara tuffare gränskontroller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.