Vart är Sverige på väg egentligen

Vart är Sverige på väg egentligen? Jag blir både besviken och heligt förbannad när det kan finnas en risk om fusk när man ska ta högskoleprovet. Man införde förstärkt bevakning vid flera lokaler och UHR Universitets och högskoleområdet har fått indikationer om organiserat fusk som kan ha pågått i Lund och i Stockholm.

sydsvenskan skriver att fuskarna ska ha smygfilmat medan de utförde provet. Då ska andra på en sambandscentral googlat fram svaren och sänt ut dem via hörsnäckor. Det här har varit dyrt och kostat mellan 10 och 80 tusen. Det är här i Umeå man tar fram proven och de gör vissa kontroller om resultaten kraftigt förbättrats. Åklagare är även inkopplade.

Vet inte vad man kan säga annat än att det är åt skogen och inte att undra på att vi har ett samhälle där det fuskas mer. Vem vill ha en läkare, lärare, jurist som fuskat sig fram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.