Sällan man får så fint främmande

Sällan  man får så fint främmande

Sällan man får så fint främmande. Idag när jag var i Långvattnet får att montera Steniplattor på sockeln. När jag låg där på sidan för att montera några plåtar stod rävhanen och titta på mig. Han rörde sig runt huset så jag han in och hämtade telefon för att ta ett kort. Han försvann men kom tillbaka till huset gående över åkern och då hörde han en råtta på åkern minst 75 meter bort som han fångade. Ett trevligt möte

3 kommentarer

  1. per

    TREVLIGT!
    Igår em då jag rastade hunden blev han som tokig och sprang fram o tillbaka innan han drog in i skogen. Jag fortsatte och strax efter sprang en mörk räv över vägen.
    Trevligt med dessa möten.
    Älgarna har också kommit närmare nu i jakttider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.