Bra att regeringen vill stoppa nätdrogerna

Bra att regeringen vill stoppa nätdrogerna. Man tillsätter en utredning som ska göra en bred översyn med det som kallas nätdrogerna. Orsaken är att NPS ( psykoaktiva substanser) som finns i dem har orsakat allvarliga sjukdomsfall och det finns personer som somnat in för alltid. Utredningen har även fått i uppdrag att lägga förslag som kan påskynda klassificeringen sc dessa hälsofarliga substanser.

Det är bra att man försöker bromsa upp droganvändningen för knark och droger skadar människorna för livet. I går hörde jag även att användning av mediciner för de som har vissa typer av störningar innehåller amfetamin och att utskrivningar av dessa har ökat. Man tror att en del gått till missbrukare. Kampen mot knark måste pågå dagligen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.