Nu måste det snart vända för Björklöven

Nu måste det snart vända för Björklöven. Det har gått troll i målskyttet för Björklöven vilket resulterat i för många raka förluster. Senast mot Karlskoga var det både stolp och ribbträffar men pucken gick inte i mål. Idag är är det Oskarshamn hemma ett lag som för mig är den stora överraskningen då de ligger på 4,e plats 14 poäng bättre än Björklöven.

Det är dags att målskyttet kommer igång och det känns som att man måste gå rakare på mål och in med folk som skymmer målvakten och lite mindre spel i hörnen. Vi får hoppas att det vänder idag och vill gärna se ett mål av nyförvärvet Trotter.

Idag avgörs fotbollsallsvenskan och det är klart att det blir ett IFK lag som vinner, två lag som varit mina två favoritlag även om det var länge sedan Norrköping var i topp. Jag tror det mesta talar för att det blir Göteborg som vinner då de har bottenlaget Kalmar hemma medan Norrköping har svår match mot Malmö borta och vinner Göteborg måste Norrköping vinna om de ska åka hem med guldet. Därför tippar jag att årets Svenska mästare heter IFK Göteborg.

Det är även trav och V75 på Bergsåker idag och det ser ut att kunna bli ett lätt omgång även den här helgen då det finns flera favoriter som har mycket stora vinstchanser idag. Däremot ogillar jag de starttider som man har och V75 börjar så sent som 16:20. Det måste man pröva om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.