Skandal att läkare skrivit ut dopingmedel

Skandal att läkare skrivit ut dopingmedel. Det är en läkare från Storbritannien som har uppgett att han skrivit ut dopningsklassade medel till 150 idrottare. Det medel han skrivit ut är prestationshöjande och klassad som doping. Det ä Sunday Times som avslöjat detta.

Enligt läkaren, Mark Bonar, har det funnits flera Premier Leauge-spelare bland idrottarna som han har skrivit ut prestationshöjande medel till. Bland utövarna, som har varit hans patienter , har det även funnits cricketspelare, cyklister, boxare, tennisspelare och kampsportare inom MMA. De har både varit brittiska och utländska. Han har dock inte namngett några personer så det blir väl upp till Wada att försöka kolla upp detta. Det är märkligt att ingen åkt dit.

En kommentar

  1. HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

    Det kan man fråga sig men mer energi med fossila bränslen tror jag är världens undergång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.