Män som inte skräder orden om Trump

Män som inte skräder orden om Trump. Robert Gates, tidigare chef för CIA och försvarsminister under både George W Bush och Barack Obama, skräder inte orden kring Donald Trump.

Jag anser att herr Trump är bortom räddning , skriver han i en gästledare i The Wall Street Journal. Enligt Gates är republikanen envist oinformerad  och temperamentmässigt olämplig att leda .

Så lägger jag till Omnis samlade bild om valet i USA här nedan
%ÏValdagen i USA rycker allt närmare, men mycket kan fortfarande hända innan den 8 november. Så här ligger läget i valkampanjerna i dag:

” Republikanernas presidentkandidat Donald Trump har kallat New York Times-kolumnisten och Pulitzer Prize-vinnaren Maureen Dowd för neurotisk , knäpp  och galen  i flera olika tweets. Utfallen kom efter att Dowd intervjuats i ett CNN-program om hennes nya bok Året då vi kan rösta farligt , där hon bland annat liknar Donald Trump vid en seriefigur.

” I intervjun i CNN sa Dowd att hon tidigare har konfronterat Donald Trump med frågor om varför det är en våldsam stämning på hans kampanjmöten. Då ska Trump svarat att Dowd hade rätt om stämningen på mötena, men att våldet bidrog till att öka spänningen.

” Efter att Demokraternas Hillary Clinton drabbats av en lunginflammation har presidentkandidaternas hälsa blivit en het fråga i valrörelsen. Nu har även den republikanske vicepresidentkandidaten Mike Pence valt att redovisa sin hälsa för väljarna. Enligt hans doktor är Pence hälsa utmärkt . Slut citat Omni

Som vanligt handlar det inte om politikens innehåll utan om helt andra saker. Kan sån kallas demokrati? Jag tycker allt är smutskastning även om Clinton försöker få fram mer politik

2 kommentarer

  1. Pingback: Trump får vi hoppas misslyckas med att bli president | Lennart Holmlund tycker till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.