Flytta Örnsköldsvik till Västerbotten

Flytta Örnsköldsvik till Västerbotten. Det vill Liberalerna i Örnsköldsvik. De tycker länsgränsen är ett hinder för utveckling och det är väl bara att hålla med om. Örnsköldsviks kommun är redan med i Umeåregionens samarbete. Jag tror att det finns fler partier i andra kommuner som funderar på samma sak. Vi har i många fall sett vilket gränshinder länsgränsen är. Vi är i olika grupper när det gäller projekt som EU ska medfinansiera via strukturfondsmedel. Jag tror också det finns ett brett folkligt stöd både i Örnsköldsvik men troligen även i Sollefteå och kanske även i Kramfors. Länsgränserna hade jag hoppats skulle försvinna och det kan de göra även om det inte blev någon storregion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.