Det behövs hårdare straff för fuskarna

Det behövs hårdare straff för fuskarna. Det går inte en dag utan att vi får läsa om nya avslöjanden och assistansersättningar är ett område som under en längre varit ett område där fusk avslöjats. Nu har en kvinna som fått runt 16 miljoner till assistansverksamhet gått till att finansiera hennes egen butik med healingverksamhet.

Bidraget som kommer från Försäkringskassan var på 16 miljoner och var avsett för en kvinna som var svårt funktionshindrad . Det här gav positiva resultatet för healingbutiken självklart, enligt Inspektionen för vård och omsorg. Tillståndet för assistansverksamhet har dragits in. Men hur kan det gå så länge innan detta upptäckts så att man hinner betala ut 16 miljoner tycker jag är märkligt. Vad händer nu sedan räcker det med att dra in tillståndet jag tycker det mera liknar en stöld. Detta måste få ett slut med att man tillskansar sig offentliga medel på ett oärligt sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.